woensdag 3 september 2014

NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW

Een nieuw schooljaar, nieuwe klassen, nieuwe leraren en vooral: Een nieuw gebouw. Wat een begin. Wij zijn echt enorm blij met jullie reacties en jullie geduld. Want waar de meeste volwassenen wel snappen dat er van alles ontbreekt  en van alles fout gaat of nog niet werkt in een nieuw gebouw, is dat voor kinderen een stuk moeilijker. Maar het gezeur over de kluisjes (Welke kluisjes?) valt echt mee (behalve dan van Lisa ;-), maar die heeft een eigen privékluisje geregeld, begrijp ik).
Wennen aan de ateliers, aan de lokalennummers. Aan de catering hoeven we niet te wennen, lekkerrrrrr. De komende maanden zullen we steeds beter leren omgaan met de mooie ruimtes. Er wordt al volop geëxperimenteerd. Op de foto's zie je een wiskundeles met H2A én H2B in één atelier. Drukte, gezelligheid, overleg, studie, oefenen, voorbereiden en uiteindelijk iets goeds presenteren. Chapeau, Maaike en Sander.

De ouderavond gisteren was enorm drukbezocht: een man of 80 meer dan opgegeven. Het was daarom wat aan de drukke kant (dit noem je een eufemisme), maar de nieuwsgierigen kregen gelijk, want een rondleiding. "Is dit nog een school?" Ja, beste ouders. En we maken er iets van.

Overigens: vanavond zijn we op tv in Editie.nl op RTL4 vanaf 18:10. Kijken! Het item heeft verder niks met onze school te maken, maar RTL4 zocht een mooi plaatje. En dan komt Jan Beesems natuurlijk in beeld.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten