Ons onderwijs


Odulphushavo

uitgangspunten

  • Je leert actief op school, in de klas.
  • Leren heeft een relatie met de wereld om je heen.
  • Je ontwikkelt inzicht in eigen kwaliteiten en mogelijkheden.
  • Je sluit de havo met een mooi diploma af, goed voorbereid op je vervolgopleiding: met kennis en competenties.
We willen dat je met goede zin naar school komt om te leren en daarom bieden we in de klassen uitdagend werk: leren doe je vooral op school, in de les.
We snappen dat je niet naar school gaat voor de lol, maar om er beter van te worden. We streven naar een goede werksfeer die jou resultaten oplevert.
Je maakt werk dat de moeite waard is. Je presenteert jezelf op je eigen site. Die is openbaar. Je leert om te gaan met nieuwe media en met veel verschillende softwarepakketten.
We erkennen verschillen tussen leerlingen, we moedigen ze aan: weet hoe je bent, wat je kunt, krijg inzicht in jouw mogelijkheden en neem je eigen opleiding serieus: je hebt er een leven lang plezier van.

Leren voor een goede toekomst

Omdat we in de 21e eeuw leven, willen we leerlingen zeker ook voorbereiden op een constant veranderende maatschappij. Daarom vinden we het belangrijk dat leerlingen zich ontwikkelen op de terreinen die je op de posters op deze pagina (en in de lokalen) ziet. Zo weet je zeker dat je leert voor een goede toekomst waarin je steeds eigen keuzes kunt maken, waarin je met anderen kunt samenwerken en waarin jij een bijdrage kunt leveren aan onze wereld.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten